Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (4.27 secunde)
Corneliu Vadim Tudor: ... Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat recent ca se urmareste reducerea numarului de functii de conducere. „Voi fi unicul candidat la presedintia PRM si voi avea un nucleu unitar, dur si competent“, a explicat Corneliu Vadim Tudor.
Pe locurile urmatoare se situeaza Adrian Nastase cu 15%, Corneliu Vadim Tudor cu 11%, Mircea Geoana cu 7%, Theodor Stolojan cu 4%, Ion Iliescu cu 3% si Marko Bela cu 2%.
El s-a aratat iritat de un paragraf al motiunii simple, in care se sustine ca, practic, singura casa complet dotata, care a fost data in folosinta unei batrane, a fost cea donata de presedintele PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, in judetul Teleorman.
Ba ca ar fi Cartarescu, intr-o bizara, dedublare, ba Cristian Tudor Popescu, Adrian Nastase, Toni Grecu sau Ioan Grosan. ... A existat un text de al meu care a avut o teribila circulatie pe net, atribuit fiindu-i lui Cristian Tudor Popescu.
PRM va introduce in urmatoarele zile doua motiuni simple, "Averile ministrilor la control" si "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani", a anuntat ieri liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor si-a declarat, de asemenea, convingerea ca si pe social-democrati ii preocupa aceste probleme.
Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR1, Iuliana Tudor, a urcat sambata seara pe scena Eurovisionului desfasurat la Brasov pentru a-i prezenta pe Ovi si Paula Seling.
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca. ... Am primit-o de la niste batrani din satul mamei mele!, marturiseste Iuliana Tudor.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Mesterul Tudor Manciulea participa la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR.
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a gasit si o explicatie pentru felul in care nepoata cu pricina este aparata de senatorul PNL Teodor Melescanu. ... Nepoata Noricai Nicolai este de fapt o prietena mult prea intima a lui Teodor Melescanu", a spus Corneliu Vadim Tudor.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins intre Calea 13 Septembrie si Calea Rahovei, arata Brigada Rutiera, printr-un comunicat de presa. ... Tudor Vladimirescu si Bd. ... Tudor Vladimirescu si Bd.
Partidul Romania Mare se pregateste de o alianta politica importanta, a declarat, marti, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor. ... Corneliu Vadim Tudor a mai precizat ca, imediat dupa parafarea intelegerii cu partidul tinut deocamdata secret, prioritatea sa va fi "umplerea Puscariei Mafiotilor cu 2.000 de nenorociti".
Actrita Oana Zavoranu si-a anuntat ieri intrarea in PRM, unde va ocupa postul de consilier de imagine al presedintelui Corneliu Vadim Tudor, iar, in perspectiva, va ajunge parlamentar de Bucuresti, dupa cum a anuntat liderul formatiunii.
Mai mult, se pare ca presedintele acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, a propus-o chiar pentru un post de parlamentar.
PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale, a declarat presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, aratand ca PRM va colabora in acest sens cu PSD.
google-analytics.com